ABD'de Cumhuriyetçi başkan adayı DeSantis trafik kazası geçirdi

Florida Valisi ve Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Ron DeSantis'in Basın Sözcüsü, DeSantis ve ekibinin yaşanan trafik kazasında yaralanmadığını bildirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den 2024 başkanlık seçimlerine aday adayı olan Florida Valisi Ron DeSantis, bir kampanya etkinliği için seyahat ettiği Tennessee'de trafik kazası geçirdi. DeSantis ve beraberindeki ekibin kazada yara almadığı açıklandı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, DeSantis'in Basın Sözcüsü Bryan Griffin, Vali DeSantis'in bu sabah Tennessee eyaletinin Chattanooga kentinde düzenlenen bir kampanya etkinliğine giderken içinde bulunduğu aracın bir kazaya karıştığını duyurdu. Griffin, DeSantis ve ekibinin kazada yaralanmadığı bilgisini paylaşarak, iyi dilekler için teşekkürlerini iletti.

CNN International'ın paylaştığı bilgilere göre, kazayla ilgili henüz başka bir detay paylaşılmazken, DeSantis'in bugün Chattanooga, Knoxville ve Nashville'deki kampanya etkinliklere katılması bekleniyordu. DeSantis, 2024 başkanlık seçimlerine aday olan eski Başkan Donald Trump'ın partisinden en güçlü rakibi olarak öne çıkıyor. (DIŞ HABERLER)