ABD'de 1 Eylül'den beri kayıp olan Gabby Petito ölü bulundu

ABD'de ay başından bu yana haber alınamayan 22 yaşındaki Gabby Petito ölü bulundu. Polis, Petito'nun soruşturma sırasında ortadan kaybolan nişanlısı Brian Laundrie'yi aramaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Wyoming eyaletinde 1 Eylül'den bu yana haber alınamayan 22 yaşındaki Gabby Petito'nun ölü bulunduğu belirtiliyor. FBI'dan yapılan açıklamada, Wyoming Ulusal Parkı'ndaki aramalarda bulunan cesedin Petito'ya ait olduğunun düşünüldüğü teyit edildi.

Parkta bir ceset bulunduğunu basın toplantısında teyit eden FBI ajanı Charles Jones, "Her ebeveynin tahayyül edebileceği gibi, bu, ailesi için inanılmaz zor bir dönem. Ölüm nedeni henüz belirlenmedi" dedi.

22 yaşındaki Petito Grand Teton Ulusal Parkı'nda kaybolduğu sırada, nişanlısı Brian Laundrie ile birlikte bir aydır ülke çapında karavan gezisi yapmaktaydı. Çift gezide çektikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaşıyordu. Ancak Laundrie 1 Eylül günü Florida'daki evine döndüğünde yanında Petito yoktu. Petito'nun ailesi 10 gün sonra polis kayıp ihbarında bulundu. 

Kayıp haberi sonrasında polisin şüpheleri Laundrie'ye yönelmiş ancak gözaltı yapılmamıştı. Çiftin 12 Ağustos günü Utah'ta kavga etmeleri nedeniyle polis çağrıldığı, Petito'nun polislere psikolojisinin kötü olduğunu ve nişanlısıyla sık kavga ettiklerini anlattığı da ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte, soruşturma sırasında FBI ile işbirliği yapmayı reddettiği belirtilen Laundrie'ye resmen bir suçlama yöneltilmemiş ve o da geçtiğimiz cuma günü sırra kadem basmıştı. O günden beri Laundrie'nin evinde toplanan protestocular "Gabby nerede?" pankartlarıyla eylem düzenliyordu. (DIŞ HABERLER)