Erman Toroğlu Amedspor'u sansürledi

A Spor’da yayınlanan yorum programında Erman Toroğlu, Amedspor yerine “Diyarbakır” ismini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - A Spor kanalında Ender Bilgin ve Erman Toroğlu’nun sunduğu “90+1” programında yarın oynanacak maçın hakem değişikliği gündeme geldi. Eski hakem yorumcu Erman Toroğlu, “Bugün enterasan haberler geldi bana. Urfa-Diyarbakır maçının hakemini değiştirmişler” dedi.

Erman Toroğlu'nun Amedspor yerine “Diyarbakır” ismini kullanması dikkat çekerken programda şu konular ele alındı:

Erman Toroğlu, “Diyarbakır’la Urfa’nın açıklamaları var. Federasyon bir açıklama yapmış mı diye sordum, hayır. Görevden aldık demişler, enterasan geldi bana” dedi.

Bilgin’in “bir açıklama olması gerekmez mi?” sorusuna Toroğlu yine, “Urfa ile Diyarbakır’ın var ama bizim şeyimizde değil o, başka taraftan veriyorlar. Enteresan işler oluyor ama bakalım” diye yanıt verdi.

20 haftanın geride kaldığı ligde, Şanlıurfaspor 38 puanla lider durumda. Erokspor ve Amedspor ise 37 puanla liderin hemen arkasında yer alıyor. Ligde şampiyon takım direkt bir üst ligde yükseliyor.

Amedspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, 29 Ocak 2023 tarihinde oynanacak olan Amedspor - Şanlıurfaspor maçına MHK tarafından atanan hakemin, Şanlıurfaspor kulübünün yaptığı açıklamalar ve “MHK’ye uyguladığı baskılar sonucunda” kaydedilmişti. Hakemin değiştirilmesinin hakemleri zan altında bıraktığı belirtilen açıklamada, “Bu durum öncesinde ve sonrasında atanan hakemlerimizi hem de ülkemizde maç yöneten hakem camiamızı zan altında bırakmıştır” denildi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler amedspor spor sansür