97'de kendi kalesine gol attı, takımı bıraktı

Gaziantep dün sahasında ağırladığı Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçın uzatma dakikaları olan 90+7'de kendi kalesine gol atan Gaziantep'ten Morais, maç sonu vedalaşıp takımdan ayrıldı. Gaziantep'in teknik direktörü olarak ilk maçına çıkan Ricardo Sa Pinto "Sanırım ailesi burada kalmak istemiyor, sanırım nedeni bu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep Futbol Kulübü dünkü Hatayspor beraberliğiyle ligin ilk yarısını 35 puanla 4. sırada tamamladı. Maça damga vuran olay ise 90+7'de gelen gol ve sonrasında yaşananlar oldu.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın hakkının beraberlik olmadığını belirterek, 2 puan kaybettiklerini söyledi.

'BUGÜN MORAIS'I KAYBETTİK'

Maçın analizinin ardından bir gazetecinin, "Yeni geldiğiniz takımla ilgi ve transferler hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Pinto, şu görüşleri paylaştı:

"Takımımıza yardım edecek kişileri getirmek istiyoruz. Bugün Junior Morais'i kaybettik, herkesle vedalaşıp çıkarken haberim oldu. Bana gelen bu şekilde. Aklında daha önce bir şey var mıydı, bilmiyorum ama kendi kalesini attığı golden dolayı özür diledi, ben de 'ona böyle şeylerin olabileceğini' söyledim. Ama sanırım ailesi burada kalmak istemiyor, sanırım nedeni bu." (HABER MERKEZİ)