83 yaşında baba olan Al Pacino'ya velayet davası

Noor Alfallah, 83 yaşında baba olan Al Pacino'ya velayet davası açtı. Çiftin, bebeklerinin doğumundan yalnızca üç ay sonra ayrılması sosyal medyada gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ödüllü 83 yaşındaki oyuncu Al Pacino ve 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah, haziran ayında çocuk sahibi oldu. Çiftin, bebeğin doğumundan 3 ay sonra ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı.

The Blast'ın yasal belgeleri inceledikten sonra aktardığına göre, Alfallah, bebeğin tam velayet hakkını talep eden yasal belgeler sundu. Alfallah, 83 yaşındaki oyuncuya da "makul bir ziyaret" hakkı verilmesini talep etti. Böylece çocukla ilgili okul ve tıbbi tedavi gibi önemli kararlarda da oyuncunun söz hakkı olacağı belirtildi. 

DailyMail.com da iddialar hakkında yorum yapmaları için Al Pacino'nun temsilcilerine ulaştı. Aktarılanlara göre Alfallah, yasal dosyasına 'gönüllü ebeveynlik beyanı' başlıklı bir belge de ekledi. Belgeyi hem kendisi hem de Al Pacino, oğulları doğduktan altı gün sonra imzaladı. Üçüncü bir tanığın da imzaladığı belge, Pacino'nun çocuğun babası olduğunu kabul ediyor.

AVUKAT ÜCRETİNİ AL PACINO'NUN ÖDEMESİNİ TALEP ETTİ

Alfallah, mahkeme belgelerinde Pacino'nun avukat ücretlerini veya davayla ilgili diğer masrafları ödemesini talep etti. Mahkeme dosyasında belirli bir miktarda nafaka belirtilmedi.

Al Pacino ve Noor Alfallah, Nisan 2022'den bu yana birlikteydi. Çiftin oğulları Roman Alfallah Pacino, 6 Haziran'da Los Angeles'taki Cedar's Sinai Hastanesi'nde doğdu. Pacino'nun, Alfallah'tan DNA testi istediği öne sürülmüştü. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)