8 gündür haber alınamayan Gözde Göcgün için kayıp başvurusu yapıldı

Isparta'da Göcgün ailesi, 18 yaşındaki kızları Gözde Göcgün'den 8 gündür haber alamadıklarını belirterek, polise başvurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yaşayan Esat Göcgün, kızı Gözde Göcgün'den 26 Haziran'dan bu yana haber alamadığını belirterek, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu. Esat Göcgün, kızının kaçırıldığını ileri sürdü.

DHA'nın haberine göre, kızının Ramazan Bayramı'nın birinci günü de ortadan kaybolduğunu, bir hafta sonra geri döndüğünü anlatan Esat Göcgün, "Ayın 26'sında saat 10.30-11.00 arası kızımı evin yanından kaçıranlar elini kolunu sallayarak geziyor. Benim kızım halen kayıp, ses seda yok. Şimdiye kadar sosyal medyadan cevap verirdi. Kızımı kaçıran Ö.D. ile R.B.'nin adalet karşısına çıkarılmasını, kızımın bulunarak devlet koruması altına alınmasını istiyorum. Daha önce de kızım kaçırıldı. Götüren şahısların hepsinden şikayetçi oldum. Kızım şikayetçi olmadığı için 'Bir şey yapamıyoruz' diyorlar. 2 oğlum var, ağabeyleri ikisi de cezaevinde şu anda. Ben annemle ve kızımla aynı evde yaşıyorum. Kızıma musallat olan bu şahısların adalet önünde hesap vermesini istiyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)