7 gollü maçta kazanan Alanyaspor

Sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk eden Aytemiz Alanyaspor, bol gollü maçta 3 puanı kazandı. 3 ve28. dakikalarda Joseph Paintsil'in golüyle 2-0 geriye düşen Alanyaspor, 90 dakikanın sonunda rakibini 4-3 mağlup etti ve puanını 34'e yükseltti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig'in 20. haftasında Aytemiz Alanyaspor kendi sahasında MKE Ankaragücü'yle karşılaştı. Daha 3. dakikada Joseph Paintsil'in golüyle öne geçen başkent ekibi 28. dakikada yine Paintsil ile skoru 2-0'a taşıdı. 37. dakikada Salih Uçan'la farkı 1'e indiren ev sahibi ekip ikinci yarıda ise sahada hakimiyet kuran taraf oldu. 

Üst üste ataklarla Ankaragücü savunmasına zor anlar yaşatan Alanyaspor 54. dakikada Tasos Bakasetas ile eşitliği yakaladı. 62. dakikada Khouma Babacar'ın attığı golle Alanyaspor'u 3-2 öne geçirirken 65. dakikada Fatih Aksoy tekrar skora dengeyi getirdi. 

Maçta sonucu belirleyen golü ise Alanyasporlu Francois Moubandje 79. dakikada attı ve Alanyaspor sahadan 4-3 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Alanyaspor puanını 34'e yükseltirken Ankaragücü ise 18 puanda kaldı. (HABER MERKEZİ)