'6’ncı İstanbul Tattoo Convention' 26-27-28 Nisan’da Grand Pera’da

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan 'İstanbul Tattoo Conventıon', 26-27-28 Nisan tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünyadan ve Türkiye’den birçok dövme sanatçısı, Bu yıl 6’ncısı yapılacak olan dövme festivali “İstanbul Tattoo Conventıon” ile buluşacak. Golden Arrow, pandemi sonrası uzun bir aradan sonra 26 Nisan ve 28 Nisan tarihleri arasında Taksim Grand Pera’da düzenlenen “İstanbul Tattoo Convention” da dünyanın önemli sanatçılarını, dövme sanatı tutkunlarını her sene olduğu gibi bir araya getiriyor.

Festivalde cuma günü saat 15.00’te “Güneydoğulu 60 yaşından büyük ve hala dövme yapma geleneğini sürdüren kadınlar”ın geleneksel yöntemlerle yaptıkları dövmeleri ve hazırlık aşamasını anlattıkları belgeselin gösterimi yapılacak. Bunun yanında antropolog Ahmet Yavuklu’nun Deq (dövme) semineri düzenlenecek.

Dünyaca ünlü dövme ekipman markaları ve malzeme tedarikçilerinin de tanıtım ve satış amacıyla iştiraki ile dev bir dövme festivaline dönüşecek. Dövme sanatçıları, Dünyada dövme tutkunları tarafından takip edilen ünlü dövme sanatçılardan oluşan jürilerin değerlendirmeleri ile birçok kategoride tarzının en iyileri arasında yer almak ve kupayı kaldırmak için yarışacaklar. Bunlarla beraber gün boyu DJ'ler ve dans ve müzik grupları festivalde sahne alacaklar.

İSTANBUL TATTOO CONVENTION 2024 PROGRAMI:

26 NİSAN CUMA 14:00 – 23:00
27 NİSAN CUMARTESİ 11:00 – 23:00
28 NİSAN PAZAR 11:00 – 20:00

Etiketler dövme festival