6 aylık bebeğinin yanında vurup kaçtı

Kırşehir'de 20 yaşındaki Vildan İnce önce bıçaklandı, ardından silahla vurularak öldürüldü. Muğla'da 25 yaşındaki Kristina Novytska, evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Gaziantep'te 24 yaşındaki Özlem Karakaş, 6 aylık bebeğinin yanında karnından vurulmuş halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de kadına yönelik şiddetin önüne geçilmezken, cinayetlere de her gün yenileri ekleniyor. Şule Çet Dayanışma Platformu'nda yer alan bilgilere göre son 24 saatte bir kadın öldürüldü, bir kadın evinde ölü bulundu, bir kadın ise bebeğinin yanında vuruldu.

Gaziantep'te 24 yaşındaki Özlem Karakaş'ın 6 aylık bebeğiyle yaşadığı evden silah sesi duyan komşuları, polise haber verdi. Eve gelen polisler, Karakaş'ın bebeğinin yanında karnından vurulmuş halde buldu. Yoğun bakıma kaldırılan Karakaş'ın hayati tehlikesi bulunuyor.

AİLESİ ÇAĞIRIP ÖLDÜRDÜ

Kırşehir'de ise evlenmek isteyen 20 yaşındaki Vildan İnce ile Osman Çelik bıçaklandıktan sonra, traktörle boş bir araziye götürülerek silahla vurularak öldürüldü ve gömüldü.
.

Osman Çelik'in ailesinin çocuklarından haber alamamaları üzerine haber verdiği jandarmanın yaptığı soruşturmada, her iki gencin İnce ailesi tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Kristina Novytska


Muğla'da da Eskiçeşme Mahallesi'nde ikamet eden 25 yaşındaki Kristina Novytska'dan  haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi.

Polis, çilingir yardımıyla girdiği evde Novytska'yı sandalye üzerinde elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
(HABER MERKEZİ)