500 lira nafaka istediği için bıçaklanan kadın kurtarılamadı

Ayrılma sürecinde olduğu Ali Çakır tarafından 500 lira nafaka istediği için bıçaklanan Behiye Çakır, 8 gündür tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak vefat etti.

Behiye Çakır 56 yaşındaydı...
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te emekli Ali Çakır'ın (61) kendisinden 500 TL nafaka talep ettiği için dövüp, 12 yerinden bıçakladığı boşanma aşamasındaki eşi Behiye Çakır (56) tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Morg önünde annesinin cenazesini beklerken Ahmet Çakır, "Böyle baba olmaz olsun. Devletimizden ona en ağır cezayı vermesini istiyorum" dedi.

Dumlupınar Mahallesi'nde 27 Ekim günü meydana gelen olan olayda, Ali Çakır ile Behiye Çakır arasında nafaka talebi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Ali Çakır, ayrı yaşadığı eşi Behiye Çakır'a saldırarak 12 yerinden bıçakladı. Behiye Çakır sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan Ali Çakır çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ali Çakır tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yoğun bakımda tedavisi süren 3 çocuk annesi Behiye Çakır, dün gece doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Çakır'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi.

8 GÜNDÜR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Annesinin ölümünün ardından DHA'ya açıklama yapan Ahmet Çakır, babasının en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, "Annem, 8 gündür yoğum bakımda tedavi görüyordu. Dün akşam hayatını kaybettiğini öğrendik. Devletimizden, milletimizden bu olaya sessiz kalmalarını istemiyorum. Baba olacak bu adamı, Allah bildiği gibi yapsın. Allah, seni bir daha hapisten çıkarmasın. Allah'tan ve devletimizden tek dileğim; müebbet ile cezalandırılsın. Tek istediğim; artık anneler öldürülmesin" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)