50 Cent, '8 Mil' filmini diziye uyarlıyor

Eminem'in yarı otobiyografik filmi "8 Mil" televizyona uyarlanacak. 50 Cent, dizinin daha "modern" bir güncelleme olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Curtis '50 Cent' Jackson, Eminem'in yarı otobiyografik 2002 tarihli filmi "8 Mil"i diziye uyarlayacağını duyurdu. Big Boy TV'de konuşan 50 Cent, Eminem'in projeden haberdar olduğunu belirterek, hikâyeyi yeniden anlatmayı planladığını söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, dizinin daha "modern" bir güncelleme olacağını belirten 50 Cent, bir röportajda söylenecek ya da ortaya konulan şeylerden daha fazlasını, daha çok ayrıntıyı sunmak istediğini belirtti. 50 Cent, projenin amacının Eminem'in gurur duyacağı bir miras bırakmak olduğunu da aktardı.

Curtis Hanson'ın yönettiği "8 Mil", rapçi Jimmy Smith Jr., namı diğer B-Rabbit'i (Eminem) ve onun hip hop'ta kariyer yapma girişimini takip ediyordu. Orijinal filmde Mekhi Phifer, Brittany Murphy, Michael Shannon, Anthony Mackie ve Kim Basinger yer alıyordu. Film açılış hafta sonunda 51,3 milyon dolar kazandı ve dünya çapında toplam 242,9 milyon dolar hasılat el etti. Ticari başarının yanı sıra eleştirel anlamda da başarılı bulunan filmde Eminem, "Lose Yourself" ile En İyi Özgün Şarkı Oscar'ını kazandı.

Etiketler 8 mil eminem 50 cent