5 gündür aranan oyuncu Lindsay Perlman ölü bulundu

Yaklaşık 5 gündür kayıp olan oyuncu Lindsay Perlman ölü olarak bulundu. Adli Tıp'ın yaptığı inceleme sonucu cansız bulunan bedenin oyuncu Lindsey Pearlman'a ait olduğu anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "General Hospital", "Empire" ve "Chicago Justice" yapımlarla tanınan oyuncu Lindsey Pearlman, kaybolduktan 5 gün sonra ölü bulundu. Oyuncunun ölüm nedeni açıklanmadı.

NBC'nin aktardığına göre, yetkililer, pazar günü eve dönmediği için kayıp olarak bildirilen 43 yaşındaki oyuncunun cesedinin cuma sabahı Hollywood'daki yürüyüş parkurlarının girişinin yakınında bulunduğunu söyledi. Los Angeles County adli tıp ofisinin yaptığı inceleme sonucu Runyon Canyon Park yakınlarındaki bir araçta bulunan bedenin Pearlman'a ait olduğu anlaşıldı.

Pearlman'ın menajeri Michael Chiaverini yazılı bir açıklamada bulunarak, "Lindsey Pearlman'ın vefat etmesi bizi derinden üzdü. Pearlman'in ailesi, bu zor dönemde yas tutarken mahremiyet istedi" ifadelerini kullandı.

Lindsey Pearlman, "General Hospital", "Chicago Justice", "Empire", "Sneaky Pete", "American Housewife", "The Purse" ve "Selena: The Series ve Signal to Noise" gibi birçok projede rol aldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)