42 gündür kayıp kadın ölü bulundu

Samsun'da ailesinin yaklaşık 1,5 ay önce kayıp başvurusu yaptığı Arzu Aygün soruşturmasında Muharrem Coşkun gözaltına alındı. Polisin ifadesini alıp serbest bıraktığı zanlı daha sonra savcılığa giderek cinayeti itiraf edince, Aygün'ün cesedi ormanlık alanda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Samsun'un Atakum ilçesinde 17 Aralık'ta evden çıkan 35 yaşındaki Arzu Aygün'den o günden sonra haber alınamadı. İki çocuk annesi Aygün için yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulundu.

POLİS İFADESİNİ ALIP BIRAKTI, SAVCILIĞA İTİRAF ETTİ

Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Aygün'ü bulmak için çalışma başlattı. Polisin soruşturması sonucu Aygün'ü akrabası olduğu belirtilen Muharrem Coşkun gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakılan zanlı daha sonra savcılığa giderek, Aygün'ü tabancayla vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Muharrem Coşkun, Müge Anlı'nın programına katılarak açıklama yapmıştı. Arzu Aygün'ün annesi ise "Kızım, ölü ya da diri Muharrem Bey'in yanında" demiş ve Müge Anlı'dan yardım istemişti.  

Zanlı ifadesinde Aygün'ü otomobilinde öldürdüğünü, cesedini Terme ilçesine bağlı Kozluk Mahallesi'nde ormanlık alana attığını itiraf etti. İfadede belirtilen alana giden polis, 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ün cesedini buldu. Aygün'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kayıp olan Arzu Aygün bir süredir Müge Anlı'nın televizyon programında aranıyordu.Müge Anlı’nın programına bağlanan Muharrem Coşkun önceki ifadesinde "En son Atakum'da görüştük sonra bir daha görmedim. Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımda ayrıldı" demişti. Coşkun'un bu gelişmelere rağmen polis ifadesi sonrası serbest bırakılması dikkat çekmişti. (SAMSUN/AA-HABER MERKEZİ)