41 yaşındaki oyuncu üç çocuğuyla birlikte yaşamını yitirdi

Taraja Ramsess ile üç çocuğu, geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Oyuncunun annesi Akili Ramsess, kazadan sağ kurtulan iki torununun sağlıklarına kavuşması için dua istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Black Panther' ve 'Avengers' filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan dublör, oyuncu ve dövüş sanatçısı Taraja Ramsess hayatını kaybetti.

41 yaşındaki Ramsess Georgia'da cadılar bayramı kutlamalarından hemen önce trafik kazası geçirdi.  Oyuncunun ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobilin, otoyol çıkışının sol şeridinde arızalanan bir traktör römorkuyla çarpıştığı kaydedildi.

'GİTTİKLERİNE İNANAMIYORUM'

Taraja Ramsess'in annesi Akili Ramsess, oğlu ve üç torununun vefat ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Taraja Ramsess, "Güzel, sevgi dolu, yetenekli oğlum Taraja ile 13 yaşındaki torunum Sundari, 10 yaşındaki torunum Kisasi ve 8 haftalık yeni doğan torunum Fujibo, korkunç bir trafik kazasında öldü" diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

Akili Ramsess, "Oğlumun derin bir sevgi kapasitesi vardı ve çocuklarını her şeyden çok sevdi. Dövüş sanatlarını, motosikletlerini ve film yapımıyla ilgili her şeyi çok severdi. Aman Tanrım! Gittiklerine inanamıyorum..." şeklinde konuştu.

'SAĞLIKLARINA KAVUŞMALARI İÇİN DUACIYIZ'

Ramsess, ayrıca iki torununun kazadan sağ kurtulduğunu ifade ederek, "Sağlıklarına kavuşmaları için duacıyız. Şimdiden güzel sözlerle ve dualarla ulaşan pek çok kişiye teşekkür ederim" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)