3 dakikada 3 milyonluk liralık ürün çaldılar

İstanbul'da bir teknoloji mağazasına giren hırsızlar 3 dakika içinde değeri 3 milyonluk lira olan ürünleri çaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir teknoloji mağazasına giren 3 hırsız, yaklaşık 3 milyon lira değerindeki teknolojik ürünleri 3 dakikada çalarak kaçtı.

DHA'nın haberine göre, Ihlamurkuyu Mahallesi'nde bulunan teknoloji mağazasına geçen pazartesi sabaha karşı gelen yüzleri maskeli ve şapkalı 3 hırsız, kepengi kırarak içeri girdi.


Levye ile mağazanın vitrin camlarını da kıran hırsızlar, raflarda bulunan dizüstü bilgisayar, ekran kartı, işlemci gibi elektronik eşyaları çaldı. 3 dakikada 3 milyon liralık elektronik malzeme çalan şüpheliler olay yerinden hızla kaçtı.  O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Sabah mağazaya gelen çalışanlar mağazadaki hırsızlığı fark etmesi üzerine durumu polis ekiplerine haber verdi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

'MAĞAZAYA GELDİĞİMİZDE ŞOK GEÇİRDİK'

Mağaza müdürü Necati Özdağ, "Pazar sabah saat 05.00 sıralarında 5 kişi geliyorlar. 2’si dışarıda bekliyor. 3’ü mağazanın kepengini kırarak içeri giriyor. Güvenlik önlemimizi almamıza rağmen 3 dakikada içeri girip, 3 milyonluk mal alıp çıkıyorlar. İçeride birçok yerin camlarını kırıyorlar" dedi.

"Sabah mağazaya geldiğimizde bir şok geçerdik" diyen Özdağ, "Tüm camlar dağılmıştı. Laptopları götürmüşler, ekran kartlarını almışlar. Daha önce buraya gelip keşif yapmışlar büyük ihtimalle. Hırsızlık anında büyük ihtimalle birisi elini kesti. Kanlar vardı. Olay yeri inceleme ekipleri geldiğinde o kan örneklerini de delil olarak verdik. Belki kan örneğinden bulunur" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)