2'si ağır 11 kişinin yaralanmasına neden olan sürücü serbest bırakıldı

ANKA Ajansı ve KRT TV Başkanı Ali Fırat Atabaş ve ailesinin de yaralandığı trafik kazasında, 8 araca çarparak 2’si ağır 11 kişinin yaralanmasına yol açan kamyon şoförü serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ANKA Haber Ajansı ve KRT TV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, eşi Pelin Atabaş ve çocukları Dicle Nefes Atabaş, dün akşam Ankara’da trafik kazası geçirdi. Kaza; Beytepe Mahallesi’nde kırmızı ışıkta bekleyen Ali Fırat ve Pelin Atabaş’ın aracına, bir kamyonun arkadan çarpması ile meydana geldi. Kamyonun, toplam 8 araca çarparak ancak durabildiği kazada 2’si ağır olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Gözaltına alınan kamyon şoförü Niyazi S’nin savcılık sorgusu bugün tamamlanarak mahkemeye sevk edildi. Savcılık şoförün adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasını talep etti. Niyazi S’nin “Fren boşaldı, çok pişmanım” ifadesini verdiği öğrenildi. Sulh ceza hakimliği savcılığın istemine uyarak, adli kontrol tedbiri kararı aldığı Niyazi S’yi serbest bıraktı.

Atabaş ailesinin avukatı Elçin Özge Şimşek Çağlayan yaptığı açıklamada; mahkemenin kararına karşı yarın itiraz edeceklerini söyledi. (ANKA)