25 gün sonra bulunan boğası için Haluk Levent'ten 30 bin TL istedi

Kurban Bayramı'nda kaçan boğa, 25 gün sonra bulundu. Ahbap Derneği'nin, kesilmesini engellemek için boğayı sahiplenmek istemesinin ardından boğanın sahibi, Haluk Levent'ten 30 bin TL istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Balıkesir'de yaşayan Ramazan Kocabıyık, Kurban Bayramı'nda kaçıp 25 gün sonra bulunan boğasına talip olan şarkıcı Haluk Levent'ten 30 bin TL istedi.

DHA'nın aktardığı habere göre, Balıkesir'in Kepsut ilçesi kırsal İsaalan Mahallesi muhtarı Ramazan Kocabıyık, Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 9 Temmuz'da sabah saatlerinde, boğayı kesmek için Yenice Mahallesi'ne getirdi. Kesimden önce kaçan boğa, 25 gün sonra, 25 kilometre uzaklıktaki Kayaeli Mahallesi'nde bulundu.

Kocabıyık'ın boğayı 1 hafta sonra oğlunun düğününde keseceğini söylemesinin ardından, Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı Ahbap Derneği, boğayı sahiplenmek ve bir çiftlikte bakılması için harekete geçti. Kocabıyık, kendisini arayan Haluk Levent'ten 30 bin TL istedi. Levent’in Kocabıyık'a kendisini tekrar arayacağını söylediği belirtildi. (HABER MERKEZİ)