20 tırlık düğün konvoyuna 8 bin TL ceza

 Zonguldak'ta 20 tırın yer aldığı düğün konvoyuna, korna çalarak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle 8 bin TL ceza kesildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Melek ve Necati Fidan çifti, düğün arabası olarak tır kullandı. Yaklaşık 20 tırın yer aldığı konvoya, şehir merkezinde çalınan kornadan dolayı polis merkezine yapılan şikayet üzerine çevreye rahatsızlık vermeleri nedeniyle yaklaşık 8 bin lira ceza kesildi. 

Tır ile düğün salonuna gelen Melek Fidan, "Fikir eşimden çıkmış. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Çok heyecanlıyım” dedi. Necati Fidan ise, “Babam yıllardır nakliyecilik mesleğinde faaliyet gösteriyor. Ben de okuldan sonra babamın yanına iş yerine döndüm. Herkes otomobil, üstü açık araba ve cip ile yapıyor. Bizim mesleğimiz tırcılık. Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Bir farkındalığımız olsun istedik. Aklımıza böyle bir fikir geldi. Bence güzelde oldu” ifadelerini kullandı. DHA'nın aktardığına göre, Necati Fidan cezayla ilgili olarak, “Ceza yediysek de feda olsun. Eşime feda olsun” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)