2 çocuğuna cinsel istismarda bulunan kişi tutuklandı

Düzce'de S.M. isimli kişi 3,5 ve 5 yaşlarında 2 çocuğuna cinsel istismarda bulundu. S.M.'nin daha önce engelli kardeşine istismardan tutuklandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düzce’de, 3.5 ve 5 yaşlarında 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan S.M. tutuklandı. S.M.’nin daha önce de engelli erkek kardeşine cinsel istismarda bulunması nedeniyle tutuklandığı öğrenildi.

DHA'nın aktardığına göre olay, Düzce’nin Körpeşler Mahallesi’nde meydana geldi. Babaannelerinin çocukları doktora götürdüğü, doktorun şüphelenmesi üzerine polise haber verdiği belirtildi. Adli tıp kurumunda, çocukların cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Çocuklar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Gözaltına alınan S.M. ise dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

S.M.’nin daha önce engelli erkek kardeşine de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığı ve bu sırada eşinin evden ayrıldığı, mahkeme kararıyla iki çocuğun velayetinin babaya verildiği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)