14 yaşındaki çocuğa okul çıkışı silahlı-bıçaklı saldırı

İstanbul'da 14 yaşındaki bir öğrencinin, okul çıkışında kendisini bekleyen grubun silahlı-bıçaklı saldırısına uğradığı anın görüntüleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 17 Mart Perşembe günü 14 yaşındaki bir öğrenci okulunun önünde saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre, öğrencilerin çıkış saatinde aralarında lise öğrencisinin de bulunduğu bir grup okul önüne gelerek, daha önceden aralarında tartışma geçen M.M.K. (14) isimli liseli genci bekledi. Bir süre sonra okuldan çıkan M.M.K, husumetlilerinin bıçaklı saldırısına uğradı. İki bacağından bıçakla yaralanan genç kaçmaya başlarken, saldırganlardan biri belinden çıkardığı tabancayla ateş etmeye başladı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırıda yaralan lise öğrencisi Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Bıçak ve silahın kullanıldığı kavga anları ise okulun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise saldırının ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucu kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis, İ.A, K.T. ve K.S isimli üç çocuğu gözaltına aldı. Saldırıda kullanıldığı tespit eden 1'i kurusıkı olmak üzere iki ruhsatsız tabancaya el konulurken, şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Esenyurt Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. (İSTANBUL-DHA)