14 yaşındaki çırağını demir copla dövdü

14 yaşındaki E.K., iki hafta önce harçlığını çıkarmak için berberde işe başladı. Müşterinin saçını yanlış kestiği için E.K., ustası tarafından demir copla dövüldü.

E.K., annesi S.Ö. ile birlikte hastaneye giderek darp raporu aldı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lise öğrencisi E.K., harçlığını çıkarmak için iki hafta önce  Z.B.G.'nin berber dükkanında çırak olarak işe başladı. 

4 Kasım günü, müşterinin "favori ve ensesini eğri kestiği" için ustası Z.B.G., çırağı E.K.'yi demir copla dövdü. Ailesini arayarak durumu anlatan E.K., annesi S.Ö. ile birlikte hastaneye giderek darp raporu aldı. Aile, Z.B.G., hakkında polise şikayetçi oldu. 

'YAPTIKLARININ KARŞILIĞI NEYSE O CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM'

Daha önce hiç tıraş yapmadığı halde olay günü ustasının kendisini bir müşterinin saçını ve sakalını kesmeye zorladığını söyleyen E.K., şöyle konuştu: “O gün de ilk defa saç tıraşı yapıyordum. Müşteri gelince bana 'tıraş et' dedi. Ben 'daha bilmiyorum yanlış yaparım' dedim. O da ‘olacak, yapacaksın’ dedi. Sakal tıraşını yanlış yaptım. Sonra ‘saç tıraşına geç’ dedi. Sakal tıraşını yaparken enseme ve yanağıma sürekli vuruyordu. Bu sırada ben ağlıyordum. Bana, ‘ağlama saç tıraşına geç’ dedi. Saç tıraşını da yanlış yapınca copla vurdu. O an çok acı duydum ve bağırdım, ağladım. Bacağımın sağ iç ve sol dış kısımlarına vurdu. Ben koltuğa oturdum, o tıraşı düzeltirken tarağı kırıp bana fırlattı, ‘buradan herkesi çıkartırım seni komalık edene kadar döverim’ dedi. Cep telefonumu almıştı, sonra telefonumu verdi beni eve gönderdi. Bana yaptıklarının karşılığı neyse o cezayı almasını istiyorum.” (HABER MERKEZİ)

Etiketler berber darp