'128 milyar dolar nerede?' arbedesinde cüzdanından oldu

Çorum'da CHP'nin astığı '128 milyar dolar nerede' pankartının talimatla kaldırılmak istendiği gün CHP İl Başkanlığı'na giren bir kişi, sekreter olarak görev yapan Rabia Duman’ın cüzdanını çaldı.

Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına asılan"128 milyar dolar nerede" pankartı 15 Mayıs'ta talimatla kaldırılmak istendi. Pankart polis gözetiminde itfaiye ekipleri tarafından kaldırılmak istendi. Bu sırada kısa süreli arbede yaşandı ve daha sonra afiş partililer tarafından asılı olduğu yerden içeriye alındı.

Bu olaylar yaşanırken binaya giren bir kişi, İl Başkanlığı'nda sekreter olarak görev yapan Rabia Duman’ın çantasından cüzdanını çaldı.

Cüzdanının çalınmasının ardından emniyete başvuran Duman şüphelinin yakalanmasını istedi.


'BU GENCİ BU TÜR OLAYLARA İTEN SEBEP ARAŞTIRILMALI'

Hırsızlık nedeniyle CHP İl Başkan Mehmet Tahtasız bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamada bulundu. Tahtasız, kamera kayıtları incelendiğinde bir gencin bu yüz kızartıcı işi yaptığının görüldüğünü belirterek, 128 milyar doların hesabını 84 milyon insan adına sorarken bu genci bu tür olaylara iten sebeplerin araştırılması gerektiğini kaydetti.

Cüzdanı çalınan sekreter Rabia Duman ise üniversitede bir kız çocuğu okutan birisi olarak başına böyle bir olayın gelmesinin üzücü olduğunu vurguladı.