12. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin jüri üyeleri açıklandı

Yönetmen Benedek Fliegauf başkanlığındaki Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması jürisi, Ceyda Düvenci, Müge Özen, Franck Finance Madureira ve Irina Wanka'dan oluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 12'nci Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin jüri üyeleri belli oldu. Bu yıl 18-24 Kasım tarihleri arasında seyirciyle buluşacak olan festivalin gösterimleri Atlas 1948, Kadıköy Sineması ve AKM Yeşilçam Sineması'nda yapılacak.

Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanlığını Macaristanlı yazar, yönetmen, yapımcı ve ses tasarımcısı Benedek Fliegauf üstlenecek. Jürinin diğer üyeleri ise Ceyda Düvenci, Müge Özen, Franck Finance Madureira ve Irina Wanka'dan oluşacak.

Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması jürisi başkanlığını, yapımcı ve yönetmen Maxine Williamson yapacak. Yönetmen Gözde Kural ve senarist ve yönetmen Ali Ercivan diğer jüri üyeleri olarak en iyi kısa filmi belirleyecek. Yarışacak olan kısa filmler, İpek Erden, yönetmen ve senarist Stanislav Guenter ve sinema yazarı, kurgucu ve yönetmen Fırat Yücel'den oluşan jüri tarafından seçildi.

ALTIN TERAZİ KISA METRAJ BELGESEL FİLM YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde bu yıl ilk kez Altın Terazi Kısa Metraj Belgesel Film Yarışması düzenleniyor. Yarışmanın jüri başkanlığını yazar ve akademisyen Profesör Hasan Akbulut üstlendi. Yarışmanın jürisi ise, yazar, yönetmen ve tasarımcı Kıvılcım Akay ile senarist, yazar ve yönetmen Farhad Eyvazi'dan oluşuyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)