11. Antakya Film Festivali ikinci gününde: Atölye ve sahne etkinlikleri yapılacak

11. Uluslararası Antakya Film Festivali'nin ikinci gününde, film gösterimlerinin yanı sıra atölye ve sahne etkinlikleri de yapılacak.

Kaf Kaf (2022)
Google Haberlere Abone ol

HATAY - Depremden büyük oranda etkilenen Hatay'ın Antakya ilçesinde bu yıl "Antakya varsa ben de varım" sloganıyla 11'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Antakya Film Festivali, ikinci gününde devam ediyor. Bugün Koç Konteyner Kent’te "Pehlivan" ve "Tebessüm" filmlerinin gösterimi yapılacak. Yine aynı alanda gün boyu "Grandson","Aar", "Curl", "The Artichoke Season", "Paracosm", "Emma", "Astor Place, The American Dream", "Everlasting Flames", "Herstory" ve "Northern Forests" filmlerinin gösterimi sürecek.

Serinyol’daki Dostlar Yerleşkesi’nde Onur Yağız’ın "Avrupa Fatihi" filminin gösteriminin yapılması planlanıyor. Samandağ’daki Zübeyde Hanım Konteyner Kent’te ise "Farklı Bir Yas", "Ertuğrul Muhsin Bey: Bir Tutkunun Kahramanı", "Gece Babamızı Ararken", "Kaf Kaf", "Hedefim Sensin" filmlerinin gösterimi yapılacak. İskenderun’daki TMMOB Sosyal Etkinlikler Çadırı'nda ise "Istanbul Istanbul", "Göçebe" ve "Hedefim Sensin" filmleri izleyici ile buluşacak.

ATÖLYE VE SAHNE ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK

Film gösterimlerinin yanı sıra İnönü Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden Dr. Ersin Aycan tarafından "Senaryoda Tip ve Karakter" atölyesi yapılacak.

Koç Konteyner Kent’te Uçaneller Kukla Tiyatrosu’nun sahne alacağı festivalde, Zeynep Öykü Arp ise Serinyol Dostlar Yerleşkesi’nde konser gerçekleştirecek. (DUVAR)