10. Pembe Hayat KuirFest sergi başvuru süresi uzatıldı: Son başvuru tarihi 25 Ağustos

Pembe Hayat Kuirfest, katılımcıları 10. yılına özel hazırladığı sergisine afiş tasarlamaya davet ediyor: 'Beraber hayalini kurabileceğimiz etkinlikleri şanlatmak için katkılarınızı bekliyoruz.'

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pembe Hayat Kuirfest, bu yıl 10. yılını kutluyor. Festivalin 10. yılı kapsamında film gösterimleri, piknikler, söyleşiler, paneller, partiler ve atölyelerin yanı sıra bir de sergi hazırlanıyor. 

Katılımcıları “Hayalimdeki Festivaller, Hayalimdeki Afişler” adlı sergiye afiş/poster tasarlamaya davet eden festival, çağrı metninde şu ifadeleri kullandı:

"Pandemi ve baskıcı politikalar nedeniyle, kültür-sanat faaliyetlerinin durma noktasına geldiği bir dönemin ardından, kuirfeminist öfkemizi de yanımıza alarak, içinde bulunduğumuz günlerde kendini daha da açıkça ifşa eden, çürümüş baskın düzen ve zihniyetlerden çıkış yolları arıyoruz. Hepimiz için nefes olabilecek, beraber hayalini kurabileceğimiz etkinlikleri şanlatmak ve geleceğe yönelik kuir kültürel-politik ihtimalleri çoğaltmak için sizlerin katkılarını bekliyoruz.
 
Gerçek hayatta mümkün olmasından bağımsız olarak, olsa ne güzel olurdu diyebileceğiniz LGBTİ+/kuir sinema, sinevizyon, tiyatro, panel, söyleşi, sergi, konser, festival, parti, panel, piknik, atölye, eylem, vb. yani valiliklerin yasaklamaya cüret ettiği herhangi türden bir etkinliği duyuran posteriniz 25 Ağustos tarihine kadar 'Hayalimdeki Afişler' konu başlığı ile [email protected]  adresine gönderin! Sadece analog tasarım olarak yapılmış ve dijital versiyonu olmayan eserleri  25 Ağustos tarihine kadar Barın Han, Boyacı Ahmet Sokak No:4, Binbirdirek Mahallesi, Çemberlitaş/İstanbul, Türkiye 34122 adresine gönderebilirsiniz."

“Hayalimdeki Festivaller, Hayalimdeki Afişler” sergi çağrısının son başvuru tarihi 25 Ağustos 2021. Gönderilen eserler, bir ay boyunca bağımsız sanat mekanı Barın Han’da sergilenecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)