YAZARLAR

Ankara'nın ilk hazır yemek marketi Just Food

Hem lezzetli, hem taze ve sağlıklı beslenme imkânı sunan Just Food, Tunus Caddesi civarındayken deneyebileceğiniz, evde yemek yoksa hemen uygun fiyatlara bir kaç çeşit alıp çıkabileceğiniz yepyeni ve güzel bir mekân. 

İtiraf edeyim, eski arkadaşlarım bir mekân açtığı zaman buraları yazmak beni ayrıca mutlu ediyor. Bugün öyle bir yeri sizlerle paylaşacağım. Ankara'da Tunus Caddesi 61 numarada daha geçen hafta açılan Just Food.

Just Food Türkiye'de pek fazla rastlamadığımız bir konsept. Hazır kavanozlanmış çeşit çeşit yemekler alabileceğiniz bir kafe ve market. Çeşitler içerisinde çorbalar, etli, sebzeli, peynirli makarnalar, salata ve sandviçler, meze ve zeytinyağlılar, tatlılar ve meyve suları var. Bütün bu ürünler, taze olarak arkadaki mutfakta günlük hazırlanıyor. Ürünleri alıp, direkt mekânda tüketebileceğiniz gibi, eve götürmek de mümkün.

ev1 .

Just Food'un kurucusu Sahra Tuncer, benim ortaokul yıllarından beri tanıdığım bir arkadaşım. Uzun yıllar kurumsal hayatın içerisinde yer alıp, sonra hayalindeki kafeyi açan o şanslı insanlardan biri artık.

Just Food herkesi mutlu edecek çözümler sunan bir yer. Vegan ve vejetaryen seçenekler mevcut. Sandviçleri ve dürümleri gayet doyurucu. Makarnalar da kocaman kavanozlarda. Aldığınız ürünleri mikrodalga fırında ısıtıp orada yiyebiliyorsunuz.

Altı sene boyunca İsveç'in en ünlü firmasında çeşitli görevleri yapan Sahra, oradaki sistemlilikten çok şey öğrenmiş, Just Food'u açarken de bol bol esinlendiğini söylüyor.

Just Food, Ankara dışında çok yakında Antalya'da da ilk şubesini açacak. Bu şekilde bir konseptin Türkiye'de çok az benzeri olduğunu da düşünürsek, başarılı olmaması için bir sebep göremiyorum. Hem lezzetli, hem taze ve sağlıklı beslenme imkânı sunan Just Food, Tunus Caddesi civarındayken deneyebileceğiniz, evde yemek yoksa hemen uygun fiyatlara bir kaç çeşit alıp çıkabileceğiniz yepyeni ve güzel bir mekân.

Hepinize mutlu bir pazar günü dilerim.

. .


Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.