YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Terazilerin sosyal hayatı zirvede!

Başaklar spora başlayabilir, Terazilerin sosyal hayatı zirvede, Yaylar müthiş başarılara imza atıyor...

Koç:

Ayın konumu, Merkür’ün yaptığı açı, Uranüs’ten aldığınız destek ve yükseleninizin katkısı ile ay sonunu getiremezsiniz. Saçmalamayın. Bir an önce kendinize bir iş bulun.

Boğa:

Hafta başı ona duygularınızı açıklamak için uygun bir zaman değil. Hafta ortası iş yoğunluğu iki taraf için de geçerli. Hafta sonu da zaten evleniyor. Büyük geçmiş olsun.

İkizler:

Rahmetli Hami Ninenin burcunu okuyorsunuz. Nur içinde yatsın. Lütfen kendi burcunuza gidin.

Yengeç:

Kuma gömülüp unutulmuş bir karpuz vardı ya. İşte bu hafta da onun gibi beklemeye devam.

Aslan:

Aşk için kariyerinizi ikinci plana atmaya hazırsınız. Bravo. Ama bunun için önce bir kariyer edinmeniz lazım sonra da aşk. Bunlardan biri olana kadar siz de böyle atıp tutun işte en iyisi, ne yapacaksınız başka?

Başak:

Bu hafta spora başlamak için harika bir hafta. Geçen hafta da öyleydi. Ondan önceki hafta da öyle. Gelecek hafta da öyle olacak. Ondan sonraki de. Böyle böyle geçiyor işte hayat.

Terazi:

Anneniz sizi Emekliler Lokali'nden arkadaşlarıyla pikniğe davet edecek. İşte sosyal hayatınız. Yakanıza bir broş takın da gidin bari. Buna da şükür.

Akrep:

Aşkı yaşamaya ve kendinizi romantizme bırakmaya hazırsınız. Çekici, karizmatik, kurnaz ve tutarlısınız. Sizin sorununuz yatağınızı ıslatmak. Yardım alınız.

Yay:

Ay burcunuzda ilerlerken, Neptün’ün yaptığı ters açıyla müthiş başarılara imza atacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz Bubble Witch Saga skorlarını elde etmeye başladınız. Harika.

Oğlak:

Paranın gücüne ve mutluluk getireceğine hiçbir zaman inanmadınız. Zaten bunu test etme şansınız olacakmış gibi de durmuyor. Aynen devam.

Kova:

Güzel gülüşünüz, pozitif bakış açınız ve kredi kartı borçlarınızla tanınıyorsunuz. Kredi notunuzun düşmemesi için lütfen asgari ödeme bedelini yatırınız.

Balık:

Gene arkadaş olarak görüleceksiniz.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.