YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Hayatınızı kolaylaştıracak yanıtlar 20 soru - 20 cevap

"Egzersiz yapmayı sevmiyorum, yemek yemeyi çok seviyorum. Böyle böyle bir yerlere yuvarlanarak gidecek hale gelir miyim?", "Onun dikkatini çekmek için ne kadar çaba harcamalıyım?", "Artık eski sevgilime geri dönmeye hazırım. Acaba o da beni hâlâ düşünüyor mudur?", "Eğer bir şeyi gerçekten çok istersek onu başarabilir miyiz?"...

Değerli okurlar, hayatınızı kolaylaştıracak bazı kritik soruların yanıtlarını sizler için derledim, topladım. İşte buyurun:

Hayatınızı kolaylaştıracak yanıtlar: ( 20 soru 20 cevap )

1-Benden hoşlanıyor mu?

Hayır.

2-Benim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor?

Maalesef.

3-Evli midir acaba ya?

Nicedir.

4-Onun dikkatini çekmek için ne kadar çaba harcamalıyım?

Hayli.

5-Artı 2 TL’ye büyük seçim arzu eder misiniz?

Her zaman.

6-Yanında turşu olsun mu?

Hayır.

7-Egzersiz yapmayı sevmiyorum, yemek yemeyi çok seviyorum. Böyle böyle bir yerlere yuvarlanarak gidecek hale gelir miyim?

Çok kısa zamanda.

8-Yaz tatiline çıkmak için param yok. Zaten sevgilim de yok. Gitsem bile kimseyi bulamam. İyisi mi kös kös oturayım mı ben evimde?

En güzeli.

9-Arayacak mı?

Hayır.

10-Kahve falı, tarot, astroloji ve 12 yıl önce bunamış olan Hamiyet Nine’nin nasihatlerinden medet umacak hale geldim. Daha da rezil olacak mıyım?

Evet.

11-Ben evin anahtarını yanıma aldım mıydı?

Yoo.

12-Ocağın altını açık mı bıraktım acaba?

Evet.

13-Artık eski sevgilime geri dönmeye hazırım. Acaba o da beni hâlâ düşünüyor mudur?

Evli ve iki çocuklu.

14-İyi de, o benden daha mı yakışıklı ki?

Bir de daha genç.

15-Üst üste gelinlik modelleri bakarak, mekanlar seçerek, güzel şeyler dileyerek ve bir şeyi 40 kere söyleyerek evlenebilir miyim?

Hayır.

16-Eğer bir şeyi gerçekten çok istersek onu başarabilir miyiz?

Yoo.

17-Kerem Bürsin de benim ona hissettiklerimin aynısını hissediyor olabilir mi?

Ne alakası var!

18-Biber dolmasının yanına ne yapayım?

Cacık.

19-Bir kere daha çaldırsam mı?

Yok, yok kapa.

20-Hayallerimdeki bikiniyi buldum. Şimdi sıra 5 kilo vermeye geldi.

Hahaha evet, tabi.

Not: Tek kişilik gösterim “Evlenecek miyiz?” bu hafta 21 Temmuz Cuma 21:00’de Living Room “Art Cafe and Social Club” Kadıköy’de. Biletler Biletix’te ve kapıda. Gelin, gülüşelim.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.