YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Ay burcunuzda ilerlerken Satürn devreye giriyor

Jüpiter-Uranüs arasındaki karşıtlık geçiyor. Bir kız meselesi varmış önceden o da hallolmuş.

Kıymetli okurlar işte o an geldi. Teleskobumun ucunda çatıya çıktım ve tek tek yıldızlarınızı okudum. Emek emek yazdım, işte buyurun fallarınız, herkese iyi haftalar:

Koç:

Her şeyden çabuk sıkıldığınız için… Bir dakika dur, gitme. Bırakma burayı! Şişşt… Ne güzel okuyordun işte. Neyse.

Boğa:

İlişkide herkes hata yapar. Bunda büyütülecek bir şey yok. Ancak madem bu kadar büyüttünüz, bari cebine bir harçlık falan koyun. Garibim bu hafta okula başlıyor.

İkizler:

Sevgilinizin telefonunuzu karıştırmasından haklı olarak rahatsızlık duyuyorsunuz. Bu bir güven problemi yaratıyor. Çünkü bu şekilde aldatmak çok zor. Ama üzülmeyin. Neyse ki kocanızın öyle bir alışkanlığı yok. Rahat olun.

Yengeç:

Bu hafta Mars- Neptün’le 120 derecelik açı yapacak. Jüpiter-Uranüs arasındaki karşıtlık geçiyor. Bir kız meselesi varmış önceden o da hallolmuş. Ay burcunuzda ilerlerken Satürn devreye giriyor. Bir arkadaşa bakıp çıkıyor. Sizinle ilgili bir ses çıkmadı hiç.

Aslan:

Sizin paranızı yemek, sizi maddi, manevi sömürmek isteyen çok yakın bir dostunuz var. Fakat beş paranız olmadığı için ve tam bir gamsız olduğunuz için bunu bir türlü yapamıyor. Sizin de eliniz azıcık ekmek tutsun canım. Aa lütfen. Ayıp denen bir şey var.

Başak:

Çok hafif yağda kızartılacaksınız. Üzerinize de biberiye.

Terazi:

Kafanızdaki sorunları siz hiç açığa çıkarmak, büyütmek istemezseniz de yine de bir tomografi çektirin. Zira söz konusu kitle zaten büyüyor, bu gidişle gözle görünür hale gelecek. Öylesi daha mı iyi?

Akrep:

İlişkinizdeki sorunları görmezden geliyor ya sonra bunu da bulamazsam diye beraber olduğunuz kişiyi baş tacı ediyorsunuz. O da tamamen aynı düşüncede olduğu için otuz yıllık evliliği böyle böyle devirdiniz. Nice yıllara…

Yay:

İşinize gereken önemi vermediğiniz için bu noktada olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Lütfen böyle düşünmeyin. Zaten kapasiteniz bu kadar. İşte böyle düşünün. Zaten doğrusu da bu.

Oğlak:

Oğlak burçları sizin de bildiğiniz gibi zeki, cazibeli, çekici, ilgi uyandıran, lider ruhlu, pratik ve tuttuğunu koparan kişilerdir. Siz niye böyle oldunuz kim bilir?

Kova:

Bazen içinizde sizin de anlamlandıramadığınız bir sıkıntı oluyor. Bu defa ona ad koyabilirsiniz. Yaklaşık otuz yedi hafta sonra. Kız olursa Selin, oğlan olursa Can misal. Tabi siz bilirsiniz. Hayırlı olsun.

Balık:

Birbirinden itici emojilerle sınanacaksınız.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.