YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Doğru emojiyi bulmaya çalışırken geçti ömrün ilkbaharı

Doğru emojiyi bulmaya çalışırken geçti ömrün ilkbaharı. Boş verin sosyal medyayı.

Değerli okurlar, merakla beklediğiniz fallarınız işte burada. Sizler için tüm yıldızların, Venüs, Merkür ayırmadan hepsinin nabzını tuttum. Buyurun:

Koç:

İstiyorsunuz ki sizi hep arasın sorsun, zor zamanlarınızda yanınızda olsun, başınızı okşasın, size neşe versin ve dünyanın en şanslı kadını gibi hissettirsin sizi. Onun sizden istediği ise sadece para üstü. Yine dalıp gittiniz, 5 dakikadır adamı bekletiyorsunuz. Murat Boz sizden market alışverişini bıraksın mı canım? Kendinize gelin.

Boğa:

Zekanızla ön plana çıktığınız bu hafta yetkililer sizi 5 parçalı puzzle’la sınayacak. Aferin sizee…

İkizler:

Siz bir aşk kadınısınız. O ise bir Koç erkeği. Kaynı tam bir Boğa. Onun bir yeğeni var, zehir gibi maşallah, eski ÖSS birincisi. Bunların aile tipik Akrep. Sizin bey özgürlüğüne çok düşkün. Halbuki Boğa’lar genelde öyle olmaz. Yükseleni Aslan, ondan olabilir. Fakat onun kayınbirader de tipik bir Terazi. O da zaten sizin ağabeyiniz değil mi? Yahu ben ne anlatıyorum? Bu hafta burçlar biraz karıştı. Haftaya tekrar bekleriz.

Yengeç:

Oldukça çekici birisiniz. Bunun siz de farkındasınız. Zekanız ve endamınızla ön plandasınız. Bunu da çok iyi biliyorsunuz. Ara sıra altınıza kaçırdığınızı ise fark etmiyor gibisiniz. Canınız sağolsun ama yine de yolculuğa çıkmadan önce bir kontrol edin isterseniz.

Aslan:

Savurgan, müsrif yapınız ve yeni şeyler denemek için sonsuz para harcama isteğiniz yüzünden israf etmekten korkuyor olabilirsiniz. Ama zaten cebinizde beş kuruş para yok. Neden korkuyorsunuz? Korkmayın.

Başak:

Bu hafta katılacağınız bir davette tüm dikkatleri üzerinize çekecek, herkes tarafından tanınacak ve ilgi odağı olacaksınız. Yakalanıp nezarete götürülme süreciniz de kolaylaşacak böylece. Allah kurtarsın.

Terazi:

Kendinize vakit ayırmak, düşüncelerinizi toplamak için harika bir zaman. Yani hazır boşanma işlemleri tamamlanmış, işten çıkartılmış ve haciz memurları evi terk etmişken. Oh, kafanız biraz rahat etsin.

Akrep:

Biraz canınız acıyabilir. Ama sonra kaşımayın.

Yay:

Yaylar, hadi gene iyisiniz. Söğütlüçeşme durağından önce indiniz. 60 kuruş geri iade cepte.

Oğlak:

Bu hafta erken kalkıp spor yapıp, sağlıklı beslenip, yeni projeler üretip, arkadaşlarınıza ve ailenize zaman ayırıp kendinizi geliştirmek varken siz gene mis gibi bütün gün yayılıp evlilik programı seyredeceksiniz. Emeklilik ne güzel ya, gelsenize…

Kova:

Doğru emojiyi bulmaya çalışırken geçti ömrün ilkbaharı. Boş verin sosyal medyayı.

Balık:

Görümcenizin burcunu okuyorsunuz. Aa okumayın. Ayıp. O onun özeli.


Duyuru: Hatunlar Stand Up ekibimizin “Çok da Fifi” isimli gösterisi bu hafta 2 Şubat Perşembe 21:30’da BKM Mutfak Sahne’de. Bekleriz.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.