YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Dünürünüzün burcunu niye okuyorsunuz?

Venüs’ün, Merkür’ün nabzını tuttum. Dm’den yürürken aman bir yeriniz incinmesin! Dikkat!

Kıymetli okurlar, merakla beklediğiniz fallarınız işte burada. Sizler için tüm yıldızların, Venüs’ün, Merkür’ün nabzını tuttum. Dm’den yürürken aman bir yeriniz incinmesin! Dikkat!

Buyurun:

Koç:

Geçen hafta kar kürüdünüz, kılıç kuşandınız, horon teptiniz, efe çektiniz ve kımız içtiniz. Tamam bu kadar eğlence yeter. Bu hafta 9-5 mesai. Haydi Koçlar.

Boğa:

Sevgilinize gereken özeni veremiyor olabilirsiniz. Olsun böylece eşinize biraz daha vakit ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Ya da partnerinize bir hediye alarak onun gönlünü alabilirsiniz. Ya da siz bilirsiniz, dilerseniz sevdiğiniz kişiye açılmak için uygun anı kollayın.

İkizler:

Dm’den yürürken kalçasını kırıp inciten ilk insan sizsiniz herhalde. Pes yani. Doğru kullanın şu sosyal medyayı canım. Neyse, gene de geçmiş olsun.

Yengeç:

Sevgili Yengeçler, bu hafta kulağınıza kar suyu kaçacak.

Aslan:

Belediye çalışanlarının hamam paralarını sizin ödemeniz beklenecek.

Başak:

Olumlu beklentilerle haftaya başlayıp, neşeli ve pozitif bir hafta geçirmek isteyebilirsiniz. İsteyin. Kim istemez? Zaten netice değişmeyecek ki.

Terazi:

Ona duygularınızı açmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Tam da şu an. Ah, tüh ya fırsat kaçtı. O sırada burayı okuyordunuz çünkü. Neyse artık, kısmet değilmiş.

Akrep:

Sizin gerçekte nasıl bir insan olduğunuzu anlamak için ona hiç fırsat vermediniz. Asıl duygularınızı, düşüncelerinizi, arzularınızı, hayallerinizi paylaşmadınız. Planlarınızı ve gerçek kapasitenizi bilme şansı hiç olmadı. Ay ne kadar iyi yaptınız. Böyle böyle 35 yılı devirdiniz. Çapsızın teki olduğunuzu hâlâ bilmiyor. Bravo size. Yoksa daha ilk aydan biterdi bu evlilik.

Yay:

Başka bir whatsapp grubu kurarak aldattığınız arkadaşınız bunu fark edecek ve terk edilme psikolojisiyle size karşı bir dizi kırıcı şey yapacak. Ama o yaptığı şeyler de kıytırık whatsapp emojisinden ibaret olacağı için sıkıntı yok. Yani zaten ortada ilişki de yok. Sosyallik de yok. Eh, bazen dışarı çıkın.

Oğlak:

Bütün haftayı dünyanın en tipsiz kardan adamını yapmış olmanın pişmanlığıyla derinden sarsılarak geçireceksiniz. Sanat bu değil!

Kova:

Hoşlandığınız kişinin dikkatini çekmek için daha fazla uğraşmanıza gerek yok. Rahat olun. Zaten bu hafta evleniyor.

Balık:

Dünürünüzün burcunu okuyorsunuz. Dünürünüzün burcunu niye okuyorsunuz? Bu çok saçma. Dünürünüzünü… Demesi bile zor. Kendi burcunuza gidin.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.