YAZARLAR

Murat Boz’un dikkatini çekebilir miyiz?

Bazen işimi, eşimi, maaşımı, itibarımı, evimi, arabamı ve arkadaşlarımı kaybedeceğim gibi bir korku geliyor. Sonra bunlardan hiçbirine sahip olmadığımı hatırlıyorum. Kafam mis gibi oluyor. Rahatlıyorum.

Değerli okurlar, bu hafta dertlerinize derman olmaya çalıştım. İşte buyurun:

Soru: Bütün günüm ondan telefon beklemekle geçiyor. Whatsapp’tan yazar belki diye oradan da mesaj gönderiyorum. Facebook’tan dürtüyorum. Tango’dan video yolluyorum. Viber’dan emoji gönderiyorum. Twitter’dan link atıyorum. Evine mektup, iş yerine telgraf, arabasına park cezası, arada bir uğradığı kafeye çiçek, ailesine de koca bir tepsi su böreği, baklava ve ayıptır söylemesi iyisinden dana döşü yolladım. Arayacak mı?

Cevap: Yok.

Soru: O ayakkabı onun altına oldu mu şimdi?

Cevap: Elbette.

Soru: Kelaynak kuşlarının genellikle kayalık ve yarı çöl olan kuraklık bölgelerde yaşamaları, diğer kuş türlerine göre biraz daha iri yapılı olmaları, başlarının üzerinde tüy bulunmaması, suda, çamurda rahatlıkla yürüyebilmeleri, tek eşli olmaları, eşlerine sonsuz saygı duymaları ve bir dediklerini iki etmemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap: Destekliyorum.

Soru: Merhaba, ben sevgilimi seviyorum. O da beni seviyor. Ama eşimi de çok seviyorum. O da öyle. Aslında partnerime karşı da boş değilim. O da aynı. Kız arkadaşıma karşı güçlü duygularım var. Karşılığı olduğuna da inanıyorum. Ruh eşimle ise ruh eşi gibiyiz. Benim size şöyle bir sorum olacaktı? Bu Cumartesi boş musunuz?

Cevap: Hayır.

Soru: Düzenli egzersiz yaparak, yeteri kadar güneş enerjisi alarak, sağlıklı beslenerek, boş zamanlarımızda kitap okuyarak, yeni insanlar tanıyarak, hobilerimizi geliştirerek, hatalarımızdan dersler çıkararak, faturalarımızı zamanında ödeyerek ve her sabah kahvaltıda iki yumurta yiyerek Murat Boz’un dikkatini çekebilir miyiz?

Cevap: Ne alakası var!

Soru: Bazen işimi, eşimi, maaşımı, itibarımı, evimi, arabamı ve arkadaşlarımı kaybedeceğim gibi bir korku geliyor. Sonra bunlardan hiçbirine sahip olmadığımı hatırlıyorum. Kafam mis gibi oluyor. Rahatlıyorum.

Cevap: Ah, harika…

Soru: Kaynımın çocuklar okuldan kaçta gelir?

Cevap: 4,buçuk.

Soru: Özgüven sahibi, mutlu, yardımsever, zeki, hoşgörülü, insanları seven, kişiliği sağlam, neşeli bir insanım. Sadece biraz kokuyorum. Bu sevdiğim kişiye açılmama engel midir?

Cevap: Evet.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.