YAZARLAR

Gülfim Abla ile Göz Göze Diz Dize: Bu hafta falınızda ne var?

Balığından Akrebine tüm burçların detaylı, ayrıntılı şeyleri... Bu hafta başınıza neler gelecek?

Değerli okurlar, bu hafta yine sizler için çatıda teleskobumun ucundaydım, fallarınız hazır. İşte buyurun Balığından Akrebine tüm burçların detaylı, ayrıntılı şeyleri:

Koç:

Arkadaş olarak görüleceksiniz.

Boğa:

Uzun zamandır beklediğiniz telefon gelecek ve yüzde 20’ye varan indirimlerden siz de faydalanacaksınız. Evet, eski sevgiliniz arayacak. Tamam, ondan telefon beklemiyor muydunuz? Co-center’da iş bulmuş işte ne yapsın, tanıtım yapıyor, işinde gücünde…

İkizler:

Çevrenizde bazı insanlar sizin arkanızdan konuşuyor, sizi kıskanıyor, güveninizi kötüye kullanıyor olabilir. Ama bütün bunların arkasında CIA, Rihanna ve Ersen ve Dadaşlar olamaz. Lütfen ilaçlarınızı düzenli kullanın artık. Şu kafa bir toparlansın.

Yengeç:

İdeallerinden asla vazgeçmeyen, kararlı tutumunuz sayesinde bir nesil daha maşrapa başı oymacılığı ile tanışmak zorunda kalacak. Bravo size! Tıı… O ne pis bir zanaat be.

Aslan:

Uzun bir aradan sonra onunla tekrar karşılaştığınızda gözlerinize inanamayacaksınız. O, o eskisinden de güçlü. Palazlanmış! Ne kadar büyümüş öyle değil mi? Kaç kat olmuş? BağKur primi. Siz onu yatırmadıkça, o büyür, serpilir. Yatırın.

Başak:

Bugün sevdiğiniz insana açılmak için kendinizde o gücü bulabilirsiniz. Bir de cüzdanın iç cebinde falan bir 20 lira bulabilseniz, yol parasınız olur, tost gazozla ilanı aşk edebilirdiniz. Neyse, kısmet değilmiş.

Terazi:

Moraliniz yüksek, kendinize güveniniz tam, enerjiniz en yüksek seviyede. Bütün bunlar tek bir göz hareketinizle nasıl mı anlaşılıyor? Anlaşılıyor işte, bakın bütün sevdikleriniz sizinle,

haydi bir daha açın gözlerinizi ne olur? N’oluur! Hayıır…

Akrep:

İş hayatınıza özel hayatınızdan daha fazla önem verdiğiniz bir döneme giriyorsunuz, oradan bir kalem bir pergel bir de çikolata alıp çıkıyorsunuz.

Yay:

Uzaylılar tarafından kaçırılacak ve bu sıkıntınızı annenizle paylaştığınızda “Uzaylılar çok gelişmiş yaratıklar evladım, kısmetini engelleme yavrum,” şeklinde nasihat dinleyeceksiniz. Yaşınız oldukça geçkin. İyisi mi evlenin.

Oğlak:

Saat 9 gibi kayınvalideniz gelecek. Pirinç, yoğurt, yufka, maydanoz alınacak. Böreği nasıl yetiştireceğim? Daha hala oturuyorsun. Olmayan saçını tarama! (Şey pardon sizin hanım yazdırdı da bunları. Acilmiş çok… Fırlayın!)

Kova:

Sizi diğerlerinden ayıran özellik yaratıcı kişiliğiniz, samimiyetiniz ve çemen tüketiminiz. Bilhassa sonuncusuyla dikkat çekmektesiniz. Oyy… Yapmayın. Ortamlara akmayın.

Balık:

Üzerinize gül yaprakları gibi darı serpilecek.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.