YAZARLAR

Gülfim Abla ile Göz Göze Diz Dize: Koç'un aşkından Terazi'nin ıspanağına

Gülfim Abla, göz göze diz dize burçları anlatıyor. Bu haftanın kaybedenleri, aşkta kazananları, yıldızlarla arası iyi olanlar burçları hangileri?

Değerli okurlar, bu hafta teleskobuma sarılıp çatıya çıktım, falınıza baktım. İşte buyurun:

Balığından akrebine tüm burçların detaylı, ayrıntılı şeyleri:

Koç:

Bir gün bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşacağınıza dair inancınızı yitirmiş gibisiniz. Eh, karınız da öyle. Bir 20 seneyi daha devirirsiniz artık. Ne güzel.

Boğa:

Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Ama ne fayda? Size hiçbirinden bir ekmek çıkmayacak ki…

astronomi .

İkizler:

Her anı dolu dolu yaşayan, içine sığmayan kıpır kıpır birisiniz. Kısacık zamanlara hayatın bütün güzelliklerini sığdırmak istiyorsunuz. Nitekim şimdiye kadar bayağı bir kısmı sığdı zaten, Perşembe’ye kadar da kalanları bir toparlayabilseniz çok harika olur.

Aslan:

Oyun davetiyesi bile almayacaksınız.

Başak:

Başkaldıran isyankar yapınızla, sakin temkinli yönlerinizi dengelemeyi bildiniz ve büyük bir başarıya imza attınız. Ancak yine de bir sonraki level için arkadaşlarınızdan can istemenizde fayda var. Zira Bubble Witch Saga’da asıl zorluk 22.Level’dan sonra başlıyor.

Terazi:

Esprili ve verici kişiliğinizle seviliyor, kesif bir gaz kokusu ile dikkat çekiyorsunuz. Daha az ıspanak tüketmelisiniz.

Akrep:

Çevrenizdeki herkesin size ilgi ve sevgi göstereceği bir döneme giriyorsunuz. Yemeğiniz önünüze gelecek, sevdikleriniz etrafınızda pervane olacak, istediğiniz kadar televizyon seyredebilecek ve yeni sondanız sayesinde tuvalete gitme ihtiyacı bile hissetmeyeceksiniz.

Yay:

Biraz kafanızı dinlemeye, duygularınızı yönlendirmeye, içinizdeki çocuğu şımartmaya, barınma ve gıdaya ihtiyacınız var. Hah, bakın hemen şuradaki bank boşaldı. En azından bu geceyi bir atlatabilseniz…

astronomoi-3 .

Oğlak:

Sabahtan akşama kadar evde tek başına oturmanız ve kimsenin sizi aramaması hiç arkadaşınız olmadığı anlamına gelmiyor. Akşam bir yere çıkmak istediğinizde ya da haftasonunda bile arayacak hiçkimseniz olmaması o anlama geliyor. Bu ikisini karıştırmayın!

Kova:

Cesaretinizi toplayıp harekete geçebilir, ona duygularınızı açabilir, yoklukta bile gideriniz olmadığını ilk ağızdan öğrenebilirsiniz. Ne gerek var? Yapmayın öyle. Sinin. Hah, öyle sinin.

Balık:

Kaynınızın burcunu okuyorsunuz. Kaynınızın burcunu neden okuyorsunuz? Bu çok saçma. Kendi burcunuza gidin.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.