Faslı mankene İstanbul'da taksici tacizi

Faslı manken Oumaima Ettir, İstanbul'da bir taksicinin tacizine uğradı. Olaya yoldan geçen bir kişi müdahale etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Faslı manken Oumaima Ettir iş için geldiği İstanbul’da taksicinin tacizine uğradığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek suç duyurusunda bulundu. Savcılığa yapılan şikayette, Oumaima Türkçe bilen Suriye uyruklu bir erkek arkadaşının kendisini Taksim’den 4. Levent’e gitmesi için bindirdiği takside tacize uğradığını anlattı.

Şoförün isteği ile arka koltuktan ön koltuğa geçtiğini anlatan Oumaima, araç seyir halindeyken taksicinin bacaklarına dokunarak sıktığını, istemediğini söyleyerek itmesi üzerine Çağlayan mevkii’nde E-5 üzerinde aracı kenara çekerek dirseği ile ensesine vurup saçını çektiğini anlattı. Çığlık atarak telefonuna sarılarak kapıyı açan 25 yaşındaki mankenin cep telefonu da taksici tarafından yere fırlatıldı.

.

YOLDAN GEÇEN H.Ö. MÜDAHALE ETTİ

O esnada olay yerinden geçen H.Ö., Oumaima’nın bulunduğu kapı tarafından taksiciye müdahale ederek ne olduğunu sordu. Polis çağıracağını söyleyen H.Ö.’ye taksici “Abi bir şey yok” dedi. Bunun üzerine H.Ö., genç kadınla birlikte aynı taksiye binerek kendilerini Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na bıraktırdı. H.Ö.’nün yardımıyla suç duyurusunda bulunan Oumaima savcılıktaki ifadesinde taksinin plakasını vererek şikayetçi olduğunu belirtti. ‘Cinsel saldırı’ suçundan soruşturma başlatan nöbetçi savcı, şüphelinin bulunarak ifadesinin alınması, olay yeri kamera görüntülerinin tespit edilmesi ve müştekinin hastaneye götürülerek darp raporu alınmasını istedi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden manken, polis eşliğinde hastaneye giderek rapor aldı. (Kaynak: Hürriyet)

Etiketler taciz taksi manken