Profesör, kendisinden şikayetçi olan öğrencilere beddua etti

Kocaeli Üniversitesi'nde ders veren Prof. Dr. İlyas Akhisar, hakkında şikayette bulunulması üzerine öğrencilerine mesaj gönderdi ve beddua etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümünde ders veren Prof. Dr. İlyas Akhisar, derste öğrencilerle yaşadığı tartışmanın ardından hakkında BİMER ve CİMER’e yapılan şikayet üzerine tüm öğrencilere mesaj gönderdi.

Evrensel'in haberine göre, öğrenci sisteminden dersine giren talebelerine seslenen Akhisar, hakkında şikayette bulunan öğrencilere “müfteri” dedi ve daha pek çok sıfatı hak ettiklerini de belirtti.

Akhisar mesajının ilgili bölümünde tam olarak şu ifadeleri kullandı: “AKSİ takdir de asla ve asla haklarımı helal etmemekle kalmayıp, bu dünyada ve ahirette işlerinin yolunda gitmemesi ve sıkıntılar içinde yaşamları içinde ben de ibadetlerim de (BADDUA) dualarımı eksik etmeyeceğim.” (yazım hataları kendisine aittir)

. .

‘TORUNUNUZA KADAR İKTİDARDAYIZ’

Öte yandan ders esnasında kendisiyle tartışan öğrencilere “İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Torununuza kadar biz iktidardayız, bana bir şey olmaz” dediği iddia edilen Akhisar, İletişim Fakültesi’nde vekaleten dekanlık görevini sürdürüyor.

Akhisar, hakkında şikayette bulunan öğrencilerin kendisinden ve Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'nden (CİMER) özür dilemesi gerektiğini söyledi. Akhisar, kendisinin de beddualarının eksik olmayacağını dile getirdi. (HABER MERKEZİ)