Bağcılar'da doğalgaz patlaması

İstanbul Bağcılar'da korkutan patlama: Doğalgaz kutusunda yangın çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağcılar'da 9 katlı bir binanın girişindeki doğalgaz kutusunda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın İGDAŞ ekipleri tarafından gazın kesilmesi sonucu söndürülürken çevrede panik yaşadı. Yangında park halindeki bir otomobil ise tamamen yandı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi üzerindeki 9 katlı bir binanın girişindeki doğalgaz kutusunda saat 04.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

METRELERCE ALEV

Patlamanın ardından çıkan yangında alevler metrelerce yükseldi. Apartmanda yaşayanlar durumu hemen itfaiye, polis ve İGDAŞ ekiplerine bildirdi. Bina tahliye edilirken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İGDAŞ ekiplerinin gazı kesmesi sonrası yangın yaklaşık yarım saatte söndürülebildi.

OTOMOBİL YANDI

Yangın nedeniyle park halindeki bir otomobil ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken bir kişi baygınlık geçirdi. İtfaiye ekipleri doğalgaz kutusundaki patlamanın nedenini araştırıyor. (İSTANBUL/DHA)