Kaza yapan sürücünün cüzdanını çaldılar

İstanbul'da kaza yapan bir sürücüye çevredekiler yardım etti. Bu sırada sürücünün cüzdanı çalındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da kaza yapan Zeynep Cesur, yaralı olarak araç içinde beklerken, cüzdanı çalındı.

Kaza, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Zeynep Cesur, önce kaldırıma ardından da yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Kazada otomobil içindeki Cesur'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı ve daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi.

Cesur, yaralı olarak araç içinde beklerken, 2 kişi yardım için yaklaştı. Cesur'u araçtan çıkartan 2 kişi, Cesur'un cüzdanını alarak kayıplara karıştı.

Bir görgü tanığı olayı şöyle anlattı: "2 kişi hemen geldi. Biri siyah yelekli, biri beyaz gömlekliydi. Geldiler. Hanımefendiyi çıkartmaya çalıştılar. Hanımefendiyi çıkarttık. Hemen 112'yi aradık. Beyaz gömlekli abi girdi baktı. Bulamadı. Yok dedi. Aradık bulamadık. Sonra savrulmuştur diye, etrafa baktık. Oralarda da yoktu. Arabanın altında da yok. Çalınmış olabilir" ifadelerini kullandı.

Ambulansta ilk müdahalesi yapılan Cesur hastaneye kaldırıldı. Cesur'un durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Cüzdanının çalınmış olma ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, olay yerindeki görgü tanıklarından bilgi aldı. Polis 2 şüpheliyi arıyor. (İSTANBUL/DHA)