Heinrich Böll Stiftung Derneği'nden burs duyurusu

Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği (HBSD) kırsal kalkınma ve enerji verimliliği/yenilenebilir enerji alternatiflerinin geliştirilmesi konusunda tez yazmayı planlayan yüksek lisans öğrencilerine burs verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği (HBSD) kırsal kalkınma ve enerji verimliliği/yenilenebilir enerji alternatiflerinin geliştirilmesine yönelik Mart 2008’den itibaren bir burs programı yürütüyor. Bu program ile Türkiye’de kırsal kalkınma veya enerji verimliliği/yenilenebilir enerji alternatiflerine yönelik tez yazmayı planlayan yüksek lisans öğrencilerine maksimum 2 dönem boyunca destek veriliyor.

Burs programına dahil olan öğrencilerden beklentiler; kırsal kalkınma veya enerji verimliliği/yenilenebilir enerji alanlarına yönelik hazırlayacakları tezlerinin HBSD'nin program başlıklarının temel değerlerine uyumlu, sosyo-politik bir angajman ile yüksek derecede bilimsel katkı sunuyor olması.

Bu kapsamda yeni dönem burs programı için son başvuru tarihi 23 Haziran 2017 Cuma günü olarak açıklandı. Burs hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.