WhatsApp'tan 'durum' açıklaması

WhatsApp'tan tepki çeken eski durum özelliği ile ilgili açıklama geldi: Özellik geri dönüyor!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - WhatsApp kaldırdığı için büyük tepki aldığı yazılı durum özelliği ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada durum özelliğinin geri geleceği belirterek tarih verdi.

Firma, Techrunch'a yaptığı açıklamada eski tip durumu içeren güncellemenin önümüzdeki hafta Android kullanıcıları için yayına alınacağını duyurdu.

WhatsApp'ın açıklaması şöyle:

'Kullanıcılarımızın metin tabanlı durum bildirimlerini özlediğini duyduk. Bu özelliği geri getiriyoruz. Durum profil ayarlarındaki 'Hakkında' sekmesine entegre edildi. Artık listenizdeki kullanıcıların profil isimlerinin yanında yazılı durumunuzu görebileceksiniz. Ayrıca yeni durum özelliği de devam edecek. Fotoğraflı videolu ve GIF'li durum paylaşmaya da devam edebileceksiniz.'

Bunun için WhatsApp arayüzünden sağ üst bölümde yer alan üç noktalı kısıma tıklayın ve buradan Ayarlar bölümüne ulaşın. Ayarlar menüsüne girdikten sonra isminizin bulunduğu profil kısmınıza basın. Burada Hakkında bölümünde artık yazılı bir durum oluşturabileceğinizi göreceksiniz. Ayrıca orada bulunan hazır durum metinlerinden de kullanabilirsiniz. (Kaynak: CNN Türk)