Samsung başkanı, Note 7 için özür diledi

Samsung Başkanı Koh Dong-jin, Note 7 telefonlardaki patlama sorunu konusunda basına açıklama yaparak, telefonla neden olmuş ve olabilecek herhangi bir sorun için tüketicilerden özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Eylül ayında başlayan Note 7 krizi sonrasında şirketin bu modelin satışını tamamen durdurmasıyla birlikte gözler Samsung’un Başkanı Koh Dong-jin’e çevrildi.

Note 7 almış olanlarla yapılan yeni anketlere göre, bu kullanıcıların yüzde 40’ı bundan sonra bir Samsung telefon almayı düşünmüyor.

Henüz Note 7’deki sorunun sebebi tam olarak bilinmese de şirket olası tehlikelere karşı tüm Note 7’leri geri çağırdı ve satışı tamamen durdurdu.

‘TEKRARI OLMAYACAK’

Samsung’un mobil bölümde en üst yöneticisi konumunda olan Koh Dong-jin, bu sabah Kore basının önüne çıktı ve Note 7’yle ilgili oluşmuş veya oluşabilecek her türlü zarar sebebiyle tüketicilerden özür diledi.

Sorunun sebebini tam olarak bulacaklarını ve şirket olarak bu hatayı asla tekrar etmeyeceklerine dair de söz verdi. Koh Dong-jin, sözlerine “Herhangi bir güvenlik kaygısı yaşamadan Samsung ürünlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz” diyerek bitirdi.