Çalımbay ve Nasri antrenmanda gerildi

Süper Lig'in en çok ses getiren transferlerinden birine imza atarak Samir Nasri'yi getiren Antalyaspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile ünlü futbolcu arasında gerilim yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray maçının hazırlıklarını dün yapılan antrenmanla sürdüren Antalyaspor'da Samir Nasri ile Rıza Çalımbay arasında tartışma yaşandı. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre, idmanı bırakan Fransız yıldızı, yine Çalımbay sahaya geri döndürdü.

'TOPLA OYNAMA' TARTIŞMASI

Samuel Eto’o’nun kulüpte hak ettiği değeri görmediğini öne sürerek ayrılmak istediğini açıklamasıyla sarsılan Akdeniz ekibinde dünkü çalışmaya teknik direktör Rıza Çalımbay ve yeni transfer Samir Nasri arasında yaşanan gerilim damga vurdu. İdman maçının son bölümlerinde Çalımbay defans oyuncularını çalıştırırken bir pozisyonda Fransız yıldızdan kısa sürede pas vermesini istedi. Bunun üzerine Nasri, topla oynamak istediğini belirtti.

Antrenman sonunda ise Çalımbay futbolcularına açma germe yaptırdı. Bu sırada Nasri sahadan ayrılırken tecrübeli hoca, futbolcusunu çağırarak bu hareketleri yapması gerektiğini anlattı. İkili arasında hafif gerginlik yaşanırken Çalımbay, 30 yaşındaki oyuncusuna antrenman sonrası özel görüşebileceklerini belirtti.