Guliyev'in hakkı bu muydu?

Ramil Guliyev'in Dünya Atletizm Şampiyona'sında altın madalya kazanmasından sonra, haber kanalları Guliyev'in birinciliğini alt yazı ile geçti. Sina Koloğlu, "Böyle bir madalyanın haberi, doğaçlama stüdyoda konuşulamaz mıydı?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ramil Guliyev'in altın madalya kazanmasının ardından, haber kanalları Guliyev'in başarısını alt yazı ile kutladı.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu durumu köşesine taşıdı. Koloğlu, "Ramil Guliyev'in 200 metrede Dünya Şampiyonu olduğunu, TRT Haber, Habertürk, NTV alt yazıyla verdi. Her üç kanal da canlı yayındaydı. Alt yazıyla sınırlı mı tutmalılardı? Haber kanalında her an gidişata hazırlıklı olmak gerekiyor. Böyle bir madalyanın haberi, doğaçlama stüdyoda konuşulamaz mıydı? O supleksi hiçbiri gösteremedi. CNN Türk, 'Türkiye'nin gündemine öyle dalmıştı ki... NTV Spor alt yazıyla geçti. Spor kanalı bu olağanüstü başarıyı alt yazıyla mı geçiştirmeliydi? A Spor, hem duyurdu hem de canlı yayında konuşup önemine değindiler. Ayrıca yarışmadan görüntüleri de verdiler" dedi.