Tudor'la devam!

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Igor Tudor ve Glatasaray'ın geleceğini konuşmak için toplandı. Gece yarısı sona eren toplantının ardından "Tudor'la devam" kararı alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Östersunds maçının ardından teknik direktör Igor Tudor ve yönetim Galatasaray taraftarlarının hedefi haline geldi. Bu durumu değerlendirmek üzere kulüp yönetimi bu gece bir araya geldi.

Yapılan görüşmenin ardından Igor Tudor'la yola devam etme kararı alındı. Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, yeni transferlerin bitirilmesi ve tekrar yapılacak olan yurt dışı kampı için çalışmalara ivedilikle başlama kararı aldı.

Yönetim, futbolcuların olumsuz atmosferden daha fazla etkilenmemesi için takımı yurt dışına çıkaracak. Lig başlayana kadar kamp yapacak olan Galatasaray, bu sürede iki hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Yönetimin Tudor'la devam kararı almasında yapılan planların ve transferlerin mevcut teknik direktöre göre yapıldığı ve Tudor'un istifasının bu yapıyı bozarak, işleri sil baştan başlatacağı gibi konular öne çıktı. (HABER MERKEZİ)