Wesley Sneijder'in sözleşmesi feshedildi

Wesley Sneijder'in sözleşmesi feshedildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hollandalı futbolcu, "İstanbul'da inanılmaz yıllar geçirdim. Kulübü, şehri ve taraftarları gerçekten seviyorum. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'da forma giyen Wesley Sneijder'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Galatasaray'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamaya göre, Hollandalı futbolcu garanti ücreti olan 4.5 milyon Euro'yu almaktan vazgeçti.

Ayrıca Sneijder, 3 yıl Türkiye'den başka bir kulübe transfer olması durumunda Galatasaray'a 20 milyon Euro ödeyecek. Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 Euro'dan feragat etmiştir.

Ayrıca futbolcu önümüzdeki 3 yıl süre içerisinde Türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20.000.000 Euro tazminat ödeyecektir. "

'TEŞEKKÜRLER WESLEY'

Sneijder, sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Galatasaray'ın internet sitesinden "Teşekkürler Wesley" başlığı ile açıklama yapıldı. Sneijder'ın, Galatasaray'ın tarihindeki en iyi 10 numaralardan olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"4.5 sezondur sarı-kırmızı formayı ve kaptanlık pazubandını taşıyan, 175 maçta 46 gol atan, Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz Juventus maçının kahramanı, 2015 şampiyonluk kutlamalarına damga vuran ismi Wesley Sneijder'e bundan sonraki kariyerinde en içten duygularımızla başarılar dileriz.

Galatasaray tarihine geçen 10 numaralardan biri olarak takımımızdan ayrılan Wesley'in geçen 4.5 seneyi en az bizim kadar mutluluk ve keyifle anacağını biliyoruz."

'İNANILMAZ YILLAR GEÇERDİM'

Twitter hesabından açıklama Sneijder, Galatasaray taraftarlarına teşekkür etti. Sneijder, "İstanbul'da inanılmaz yıllar geçirdim. Kulübü, şehri ve taraftarları gerçekten seviyorum. Her şey için teşekkürler" dedi. (HABER MERKEZİ)