Fikret Orman: Çin’e Beşiktaş gidecek Quaresma değil!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Quaresma'nın Çin'e transfer olacağı iddialarını değerlendirdi. Orman, "Çin'e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Artvin’in Hopa ilçesinde yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. Orman, ziyaretin ardından, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Orman, Quaresma'nın Çin'e transferi konusunda bir soru üzerine, "Çin'e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil" dedi.

Eski Hopaspor Kulüp Başkanı Nedim Koyuncu’nun konuğu olarak Artvin’e giden Fikret Orman, yakınlarının mezarlarına ziyarette bulundu. Daha sonra bir kafede dinlenen Fikret Orman, basın mensuplarının Kayserispor’un futbolcusu Deniz Türüç’ün Beşiktaş’a ve Ricardo Quaresma’nın Çin’e transferleriyle ilgili yönelttiği soruları yanıtladı.

Deniz Türüç transferiyle ilgili herhangi gelişme olmadığını kaydeden Fikret Orman, “Şimdilik böyle bir transfer yok. Ben bu konudaki haberleri de okumadım ve görmedim. Ama böyle bir transfer yok. Bu arada Çin’e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil. Biz kampa için Çin’e gideceğiz” dedi.

Transfer çalışmalarına yeni başladıklarını aktaran Orman, “Transfer çalışmalarına daha yeni başlayacağız. Daha bir şey yapmadık. Önümüzde ki haftadan itibaren uğraşmaya başlayacağız” diye konuştu. (ARTVİN/DHA)