Başakşehir 17 takımı da yendi

Bu sezon İstanbul Başakşehir, ligdeki 17 takımı da aynı sezonda yenmeyi başardı. Şampiyon Beşiktaş, iki takım karşısında galip gelemedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başakşehir, sezonun birinci yarısında deplasmanda berabere kaldığı rakibini, uzatma dakikalarında İtalyan futbolcusu Stefano Napoleoni'nin golüyle 2-1 yenerek, ligdeki 17 takımı da aynı sezonda yenmeyi başardı.

İnternetspor sitesinin haberine göre Beşiktaş bu sezon ligdeki 17 takımın 15'ini yenerken, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Antalyaspor ise 12 tane takım karşısında maç kazanabildi.

BEŞİKTAŞ 2 TAKIMI YENEMEDİ

Bu sezonda Süper Lig şampiyonu olmuş olan Beşiktaş, bu sezon Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlarda galip gelemedi. Medipol Başakşehir ile evinde 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynadığı mücadeleyi ise 3-1 kaybetti. Beşiktaş, Fenerbahçe derbilerinde de istediği sonuçları alamadı. Kadıköy'de golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, sahasında da 9 kişi kalan rakibi karşısında uzatma dakikalarında yediği golle 1-1'lik sonuca razı oldu.