Ronaldo'nun ismi havalimanına verildi

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ismi bir havalimanına verildi. Bu olay için yapılan Ronaldo'nun büstü ise sosyal medyada "alay konusu" oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ismi, doğup büyüdüğü yer olan Madeira'nın havalimanına verildi: Cristiano Ronaldo Havalimanı. Atlantik üzerinde Portekiz'e bağlı küçük bir ada olan Madeira'da yaşayanların bir kısmı bu yapılanı "gereksiz" buldu.

ronaldo-mini2 .

Portekiz ulusal futbol takımının adada 16 yıl sonra bir uluslararası karşılaşmaya çıktığı İsveç maçından önce gerçekleşen törene Ronaldo kız arkadaşı Georgina Rodriguez ve annesi Maria ile birlikte katıldı. Ancak törenden daha fazla öne çıkan havalimanına yapılan Ronaldo'nun büstü oldu.

Dört kez dünyada yılın futbolcusu seçilen Ronaldo'nun havalimanı içine yapılan büstü ise sosyal medyada "alay konusu" oldu. Madeira'nın şehir merkezine daha önce bir de heykeli yapılan Ronaldo'nun hem büst hem de heykeldeki görüntüsü beğenilmedi. Futbol yetenekleriyle birlikte, kusursuz fiziğiyle de dikkat çeken Ronaldo'nun bronz heykelinin duruşu ile büstteki gülümsemesi ve gözlerindeki ifade Twitter'da çok konuşuldu.

. .

Bazı kullanıcı yorumları çalışmayı "Kesinlikle en gösterişli berbat heykel" diye nitelendirirken, bazıları da "Yakışıklı biri sayılabilecek Ronaldo, heykel sanatçıları konusunda ise feci derecede kötü şansa sahip" şeklinde yorumlarda bulundu.

32 yaşındaki yıldız futbolcu ise konu hakkında görüş bildirmezken, olaya gülümseyerek tepki verdi. Geçen yıl düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Portekiz ulusal futbol takımının kaptanı olan Ronaldo, ülkesinde bir halk kahramanına dönüşmüştü.