Galatasaray'da 'FETÖ' ihraçları

Galatasaray'ın olağan mali genel kurulunda Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli, "FETÖ" bağlantısı iddiasıyla kulüpten ihraç edildi. Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı ise oy çokluğu ile reddedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'ın Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. Genel Kurul'da, Dursun Özbek yönetiminin 2016 yılı faaliyetleri, mali ve idari yönden ibraya sunuldu. Genel Kurul üyeleri, Özbek yönetimini hem mali hem de idari yönden ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra etti. Denetleme kurulu için yapılan son oylamada da ibra kararı verildi.

İbranın ardından kürsüye gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bir yılın ardından hesaplarımızı verdik. Bana gösterdiğiniz teveccühe ve güvene sonsuz teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Yaşasın Galatasaray" dedi.

Galatasaray'da "FETÖ" ilişkileri iddiasıyla disipline sevk edilen üyelerden eski savcı Zekeriya Öz, tutuklu eski valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput, eski futbolcu İsmail Demiriz ve işadamı Hazim Sesli oy çokluğuyla kulüpten ihraç edildi.

Eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi ise oy çokluğuyla reddedildi. (İSTANBUL/DHA)