Taraftara küfreden polis hakkında işlem başlatıldı

12 Bingölspor taraftarlarına küfreden polis görüntülerinin yayınlamasının ardından Bingöl Valiliği açıklama yaptı. Valilik polis hakkında idari işlem başlatıldığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bingöl'de oynanan 12 Bingölspor-Bergama maçının ardından bir taraftara küfür eden polis hakkında idari işlem başlatıldı. Polisin taraftarı tartakladığı ve küfrettiği anlar ise başka bir taraftar tarafından görüntülendi.

TFF 3'üncü Futbol Ligi 3'üncü Grup maçında 12 Bingölspor, Bergamaspor'u konuk etti. Dün oynana ve konuk ekibin tek golle kazandığı maçın ardından olaylar çıktı. Maç sonrasın yaşanan olaylarda bir sivil polisin 12 Bingölspor taraftarlarına küfrettiği belirtildi.

Bir taraftar tarafından kaydedilen görüntülerde bir sivil polisin, 3 Bingölspor taraftarıyla tartıştığı görülüyor. Bir taraftarı yakalayan polisin başka bir taraftara da küfür ediyor.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Bingöl Valiliği yapılan yazılı açıklama yaptı. Valilik görüntülerdeki polis hakkında idari işlem başlatıldığını duyurdu.

Açıklamada, "19.03.2017 günü 12 Bingöl Spor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan futbol müsabakası sonrasında yaşanan tatsız olaylar nedeniyle sosyal medyada ve çeşitli paylaşım sitelerinde gündem oluşturan, polis ve halk ilişkilerine yakışmayan tutum ve davranışlar içerisine giren emniyet personeli hakkında gerekli idari işlem başlatılmıştır" denildi. (BİNGÖL/DHA)